Премини надолу


За отслабването и пълнеенето

?ма четири основни причини за затлъстяването:

  1. На 1-во място като причина е стреса;
  2. На 2-ро място хормоналния дисбаланс;
  3. На трето място хроничното обездвижване и лошите хранителни навици;
  4. ? на последно място генетичната обремененост.

Когато човек е подложен на постоянен стрес в организма се нарушават обменните процеси. Нарушава се работата на жлезите с вътрешна секреция и от там и метаболизмът. Всичко това в комбинация с обездвижването и лошите хранителни навици води до натрупване на мазнини в подкорието. Почти винаги затлъстяването е в следствие на комбинация на две или три от тези причини а понякога са налице и всички причини.

Много често се наблюдава и друг „феномен”. Повечето жени в стремежа си да изглеждат по-добре се подлагат на различни диети или приемат всякакви медикаменти и добавки за отслабване с „доказан ефект” и след това качват двойно или така нареченият йо-йо ефект.

С програма „Калоян - Нов Силует” вие се отделяте от тази вредна среда, освобождавате съзнанието си от сивото ежедневие и по този начин елиминирате стреса. Подлагате се на един доказан хранителен режим, който е одобрен от министерство на здравеопазването и научавате тялото си да приема необходимото количество храна подредена и приготвена според нуждите на хората със затлъстяване.

Всичко това в комбинация с уникалната двигателна програма от упражнения, насочени към редукция на мазнините дава чудесен и траен резултат.

Програмата въздейства и на трите основни причини за затлъстяването, като единствено не можем да променим генетичната обремененост и там думата имат генните инженери!!!

 

Калоян Колев
кинезитерапевт