Премини надолу


“Отслабнах с удоволствие”

 

Здравейте!

Казвам се Петя и в началото на тази година (2008), посетих центъра за отслабване (дебелариума) на Калоян. Останах супер доволна. Програмата е перфектна и е съставена от един истински професионалист - Калоян Колев. Ефектът е наистина оптимален. Аз лично отидох с идеята за почивка, а междувременно ако сваля някое и друго килце съвсем няма да е лошо :)).

Така си мислех, когато стъпих в чудесния хотел ”Никея парк”, в курорта Златни пясъци. Действителността надмина очакванията ми. Престоят ми беше от 20 дни, през които се чувствах чудесно. Започнах програмата със 112 кг. и я завърших с близо 7 кг. редукция. ? най-учудващото за мен е това, че свалянето на килограми за мен вече не е цел, а начин на живот. Това ме научи Калоян - благодаря му! След завръщането си у дома продължих да свалям килограми. Даже сама се учудих на себе си, но е факт. В момента съм 98 кг. и съм много доволна от себе си и от Калоян, защото ме научи на правилен начин на хранене. След около седмица планирам отново да посетя Златни пясъци. Съветвам всеки да опита - наистина е страхотно да виждаш как килограмите се свалят от теб. Повярвайте ми. Усещането, че панталоните вече не ви стягат, е невероятно. Аз лично го изпитах и бях възхитена.

Пожелавам на всеки да усети това чувство, защото знам как се чувства човек в тесни дрехи :)) ? още нещо - върнах се отпочинала и заредена с много енергия. Нямам търпение да изтече идната седмица, и да посетя отново Калоян.

С много усмивки и добри пожелания,
Петя,  гр.Попово
22.03.2008

**** Последни новини ****
Петя в момента е 85 кг. (10.07.2008)

 

Проверка