Премини надолу


“Никога не е късно”

 

За всички записали се до 15 август - 10% отстъпка!
 

След неколкократни медицински манипулации, които изискваха пазене на леглото в продължение на месеци, напълнях много. Пазих диети, стоях гладна, пиех каквото всеки ми кажеше или виждах в реклами по медиите, и като краен резултат си ходих гладна и дебела. По притеснителното от неприятния за мен външен вид и средствата за нов гардероб беше факта, че започнах да поддържам високо кръвно налягане, и когато личната ми лекарка заговори за диспансеризиране се отчаях. Бях с тежки хормонални нарушения, за които лек нямаше, а бях и неработоспособна.

За програмата на Калоян Колев научих случайно от личният си стоматолог и отидох там като при последна надежда. Само за 10 дни, работата ми не позволяваше да отсъствам повече, свалих 3 кг., но по важното е, че бях с 8 см. по-малко на талия, 4 см. на ханш и по 1,5 см. на ръка и бедро. Глад не усещах, а физическото натоварване ми доставяше удоволствие. Вече не повишавах кръвното, хормоните влязоха в норма, а полата с която дойдох ми висеше като подарена и ръката ми си стоеше свободно до ханша в нея. След прибирането ми в къщи, съпругът ми се върна от Германия с торба лакомства, на които нямах воля да не обърнах доволно внимание, но през ден изкачвах стълбите към паметник ”Създатели на българската държава” край Шумен, като на пейка играех някои от упражненията. Също така спазвах почти стриктно  “златните правила”. Не гладувам е много меко казано, за първи път от години си хапвам всичко, което обичам - шоколади, торти, баници, а продължавам да свалям килограми.

? така само за месец свалих още 2 кг. и сега се радвам на храната и на добър външен вид и най-важното на добро здраве, необременено от покачени килограми. Смятам отново да се върна при Калоян и то по-рано от препоръчаните ми от него 6 месеца, и не защото напълнявам, а защото мисълта да си с още по-хубаво тяло съблазнява.
Сега знам едно - никога не е късно да започнеш, но по правилния начин!

Лилия Вълкова,
Гр. Шумен