Премини надолу


Редукцията продължава!

През юни бях за 10 дни при Калоян. Разбрах за него от интернет. Доверих се на това, което пише  в сайта. ? бях приятно изненадана  не само, че всичко е така , но установих и доста приятни гъделчета, които той (може би от скромност) не е споменал.

Попаднах на един професионалист, който предлага своя, уникална програма за нов силует. Програмата е с достатъчно сериозно натоварване. Невероятно точно попадение на място -  „Златни пясъци”, тьй като ходенето по пясъка си е доста трудно, а пък парка “Златни пясъци” си е с пресечен терен и си има съответното натоварване. 

Специализираната гимнастика на Калоян е уникална. Негова комбинация. За моя обездвижен начин на живот и 100-те килограма  -  не ми беше лесно, все на „опашката” бях :). Но каква беше изненадата когато се прибрах - всички мои близки ми казаха, че съм се стегнала, прибирах се с промяна в силуета. Невероятно!!  Била съм преди това в друг подобен център, но след това трябваше да ходя на фитнес за стягане. А тук при Калоян, не само че отслабнах, но отслабнах много правилно. По програмата на Калоян за 10 дни отслабнах с 3 килограма, но пък най голямата си обиколка намалих със 7 см. Обаче, изненадата продължава - за 10 дни откакто се върнах отслабнах с 1.5 килограма.

 Така, че вярно е това, което Калоян казва в сайта  -  редукцията продължава!  Но това е защото програмата на Калоян е наистина уникална. Освех това хранителния режим, който предлага Калоян е лесно приложим в домашни условия  и вече за мен не е проблем да ориентирам семейството си към същия здравословен начин на хранене.

Какво получих от Калоян - правилен хранителен режим, активен двигателен режим - и резултат. Точно каквито бяха моите цели. ? всичко това в съчетание с много лукс, релакс, внимание от страна на персонала на хотела и най вече много внимание от страна на Калоян. Не знам дали ще успея правилно да формулирам като какъв аз долових Калоян - интелигентен, безкрайно интересно е общуването с него, амбициозен,   спокоен, внимателен, и с ясната позиция да инвестира най доброто от себе си за такива като мен които са изпуснали нещата от контрол и не могат сами в домашни условия да променят нездравословния си начин на живот.

Благодаря ти Калоян! Благодаря  за това, че дрехите вече са ми широки. Благодаря за мотивацията да продължа. Благодаря за енергията, тонуса, настроението, релакса.
А на тези като мен, които дълго и последователно са спазвали 4-те основни принципа на затлъстяването (както са посочени в сайта) - горещо препоръчвам да не се колебаят. Точното място е „Никея парк”, а точния експерт е Калоян.
Аз ще отида пак.
Ще се радвам да отговоря на всякакви въпроси.
С благодарност,
Таня, Разград
22 юни 2008 г.

* Вашите писма отиват директно при Таня. През цялото време кореспонденцията ви е лична и debelarium.com не се ангажира с нея.

Проверка