Премини надолу


За нас

Автор на програмата и основен инструктор е кинезитерапевт Калоян Колев.

 

Професионалната му кариера започва през 1995 г. като инструктор по кунг-фу в гр.Добрич. Същата година той става републикански шампион в спортно-състезателните двубои на Националния шампионат по У-шу в гр.Стара Загора.

 

През 1996 г. Калоян Колев постъпва в Национална служба “Вътрешни Войски”, завършва курс за инструктор по “оперативно джудо и карате”  и води  обучението по СРБ на целия състав до юли 1997 г.

 

През есента на същата година е приет в ЮЗУ “Неофит Рилски” гр. Благоевград, специалност Кинезитерапия, с курсов ръководител проф. ?ван Топузов (автор на много книги, монографии и публикации в специализирани международни издания по проблемите на целулита и затлъстяването). По време на обучението си в университета печели уважението и симпатиите на своите преподаватели, благодарение на упорития си труд и желание да усвои тайните на своята професия.

 

През 2000 г. става вицерепубликански шампион по кик-бокс  фулконтакт на Националния шампионат в гр.София.

 

През юли 2001 г. се дипломира успешно и веднага започва работа в “Дебелариум Мефисто” гр.Трън. Още в началото започва да разработва и налага своята методика. През май 2004 г. взема участие в Международния симпозиум “Затлъстяване и съпътстващи заболявания” в курортен комплекс “Албена”  под ръководството на проф. ?ван Топузов. През юни същата година е делегат на четвъртия конгрес на “Асоциацията на Кинезитерапевтите и Рехабилитаторите в България”. ?знесеният от него доклад на тема “Комбинирана кинезитерапевтична програма за отслабване” предизвиква всеобщ интерес. Общото събрание на конгреса го избира за член на Управителния Съвет на Асоциацията, където членува и до днес.

 

През есента на 2004 г. записва магистратура по “Здравен мениджмънт” в Медицински Университет гр. Варна.

 

В началото на 2005 г. е поканен да изготви и реализира своя методика за борба със затлъстяването за център “Диели”-1 в с. Рударци. От март до октомври 2005 г.  неговата програмата за релакс и редукция на теглото дава отлични резултати.

 

В края на месец ноември 2005 г. е открит център “Диели”-2  в хотел “Париж”, гр.Балчик. В този проект кинезитерапевт К. Колев проявява мениджърските си умения, като събира екип, който лично обучава и развива дейноста на центъра до юли 2006 г. Същия месец той успешно защитава дипломната си работа и става магистър по “Здравен мениджмънт”. Започва да развива частната си практика и да подготвя самостоятелна програма за отслабване и профилактика на обездвижването.

 

През март 2007 г. е поканен като гостуващ кинезитерапевт за откриването на “Диели”-3 в хотел “Вила Рока”, гр. Банско.

 

От началото на 2008 г. кинезитерапевт Калоян Колев развива самостоятелен център за редукция на теглото и отслабване в хотел "Никея парк" - Златни пясъци. Хотелът е с категория четири звезди и предлага отлични условия за провеждане на програмата "Калоян", както и за пълния комфорт на гостите си.
 

Проверете програмата "Калоян Нов Силует" и вижте цените.