Защо "Нов Силует"?

5 причини да изберете програмата на специализиран кинезитерапевтичен център за отслабване "Калоян Нов Силует"!!!

Ние не се притесняваме от конкуренцията, а защо ще се уверите сами!!!

НИЕ ЗНАЕМ!!!

 

-КАКВО Е ДА ИЗЛИЗАШ ВСЕКИ ПЪТ ПОБЕДЕН В БОРБАТА С КИЛОГРАМИТЕ!

-КАКВО Е ДА ЗАЦИКЛИШ БЕЗНАДЕЖДНО НА ПОСЛЕДНИТЕ 5 КГ ДО ФОРМАТА-МЕЧТА!

 

-КАКВО Е ДА СЕ ПОДДАДЕШ НА ПРЕДАТЕЛСКАТА МИСЪЛ, ЧЕ КРАСИВОТО ТЯЛО Е ВЪПРОС НА ЕГН!

НИЕ СМЕ НА ВАША СТРАНА!!!

1.Програмата е създадена и от кинезитерапевт Калоян Колев,автор и на двигателните програми на още няколко от водещите Центрове за отслабване, и модел за подражание на повечето новопоявили се такива които се опитват да копират методиката, но така или иначе Всеки знае че е най-добре да се черпи от извора!

2."Калоян Нов Силует" е програма която ви помага успешно да придобиете трайни здравословни навици а не е просто  поредният Център за отслабване който е създаден с единствената цел печалба опитвайки се да ви пробутат своето "менте".Всеки потърсил помоща на "Калоян Нов Силует" се възприема като кауза за която екипът с който работи Калоян Колев се бори до постигане на целите и нуждите като на първо място се съобразява с индивидуалните възможности.

 

3.Още една много важна причина е че за разлика от другите Центрове за отслабване тук програмата се води от доказали знанията и възможностите си кинезитерапевти,а не просто от треньор по някакъв спорт,инструктор изкарал курс по йога,фитнес,или цирков акробат и други уважавани професии свързани със спорта и активното натоварване. Това е важно, защото вие търсите услугите на такива центрове за да си върнете здравето а не да го оставяте там. Кинезитерапия се превежда лечение чрез движение и кинезитерапевта лекува нарушените функции на тялото чрез упражненията.

4.Кинезитерапевт Калоян Колев работи като инструктор от 1993г. а от 2001г. като кинезитерапевт в различни центрове за отслабване. Обучил е над 10души по своята методика които успешно работят в тази сфера.

5.Програма "Калоян Нов Силует" винаги предлага най-високо качество на най-изгодна цени.И това не е рекламен трик това са факти!Проверете и ще се уверите сами!

 

 
RocketTheme Joomla Templates